Chocolade Cake

Verwarm de oven voor op 160 graden. Bekleed de bodem van de bakvorm met bakpapier. Klop de suiker met de roomboter luchtig tot een bijna wit geheel. Voeg een voor een de eieren toe. Als het beslag gaat schiften kunt u alvast een lepel meel toevoegen. Spatel het meel rustig door het beslag. Giet het beslag in het taartblik en bak de cake ongeveer een uur in de oven. De baktijd is afhankelijk van de oven en het soort bakblik. Controleer of de cake gaar is door een satéprikker in het midden te steken. Komt deze er schoon uit, dan is de cake gaar. Laat de cake vijf minuten afkoelen in het bakblik en verwijder hem dan uit vorm; laat verder afkoelen op een taartrooster.

INGREDIËNTEN

300 G FIJNE KRISTALSUIKER

300 G ROOMBOTER

6 EIEREN

300 G ZELFRIJZEND BAKMEEL

3 Eetlepels Mascarpone

1 Vanillestokje